2024.07.20, Szombat
Három kategóriában is nyert a WING a CRE Awards versenyén
Fotók: WING

Három kategóriában is nyert a WING a CRE Awards versenyén

WING, magyarepitok.hu

2022.10.23. 10:00 - Kalácska-Nagy Nóra

A WING a versenyen a Retail Developer és az Office Developer kategóriában, illetve a Refurbishment/Extension Project kategóriában a GOBUDA Mall projekttel nyerte el a fődíjat.

Hirdetés

Az EuropaProperty CRE Real Estate Awards eseményére immár negyedik alkalommal került sor, ahol 24 különböző kategória győzteseit egy gálavacsora keretein belül, a budapesti InterContinental Hotelben hirdették ki – közölte a WING.

Az esemény alkalmával a legjobb épületeket, vállalatokat, ingatlanügyleteket és iparági szakembereket ismerik el, a díjakat azon vállalatok és személyek kapják, akik az elmúlt évben a legjobb összteljesítményt nyújtották.

A WING, a magyar és a regionális ingatlanpiac egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő és befektető vállalatcsoportja idén a „Company of the Year” kategórián belül a Retail Developer és Office Developer alkategóriáiban hozhatta el a legjobbnak járó díjat a vállalat közelmúltban átadott és folyamatban lévő fejlesztései alapján.

Ezek a Gobuda Mall bevásárlóközpont, a Liberty iroda és hotel komplexum, a Liget Center és Auditorium (az RTL új székháza), valamint a HOP Passage irodaház a Hungária Office Parkban.

Fotók: WING

A Liberty irodaház kivitelezéséről több alkalommal cikkeztünk. A Népliget közelében kiépülő új irodanegyedben található komplexum alapozási munkáit a HBM Soletanche Bachy Kft. végezte el, szerkezetépítését pedig a SWIETELSKY Magyarország Kft.

Mindemellett a „Project of The Year” kategórián belül a Refurbishment/Extension Project területén a WING a GOBUDA Mall projektjével bizonyult a legjobbnak. A GOBUDA Mall bevásárlóközpont a mintegy 10 hónapig tartó komplex átalakítás során egy 25 ezer négyzetméter bérbeadható területtel, nagyjából 100 üzletnek helyet adó, szolgáltató funkciót is betöltő, a mai kor igényeire választ kínáló, modern épületté alakult.

A munkálatoknak köszönhetően az épület kívül-belül teljesen megújult és új funkciókat is kínál: a korábbi gépészeti területek egy része irodává alakult, míg a terület feletti tetőn, egy zöld tetőteraszt, tetőkertet és játszóteret alakítanak ki közeljövőben.

AktuálisWing Zrt.Swietelsky Magyarország Kft.díjátadókHBM Kft.

Hírlevél

Hirdetés