2024.04.20, Szombat
Építésvezető - Grabarics

Építésvezető - Grabarics

2022.04.13. 09:28

Szeretnél egy profi kivitelező csapat építésvezetője lenni, miközben szakmai és egyéni fejlődésed folyamatosan biztosított? Nagy értékű építési beruházások generálkivitelezésben történő megvalósításához lelkes, FIT OUT kivitelezésben jártas ÉPÍTÉSVEZETŐT KERESÜNK, aki nem csak hatékony és jó fej, de fontos számára a rábízott feladatok magas színvonalú ellátása is.

MIVEL FOGLALKOZUNK ÉS MIRE SZÁMÍTHATSZ, HA CSATLAKOZOL CSAPATUNKHOZ?

Építésvezetőként változatos, nagy kihívást jelentő építési projektek megvalósításán fogsz dolgozni, a műszaki team oszlopos tagjaként.

A munkaidő 7.00-kor kezdődik. Az első kávé után bebootolunk, és tőled várjuk az építkezés napi munkafolyamatainak irányítását, a fizikai dolgozók és alvállalkozók munkájának koordinálását. Te fogod kézben tartani a fel- és levonulások megtervezését, lebonyolítását, az anyagmozgások raktárprogramban történő rögzítését. Hozzád tartozik a mérőeszközök szakszerű átvétele, használata, tárolása, illetve az optimális eszköz- és gépkihasználás biztosítása is. A te feladatod lesz az építkezésen a folyamatos minőség-ellenőrzés, így fontos, hogy észrevedd, ha valami nem stimmel. Ilyenkor azonnal cselekedned kell, hogy tartani tudjuk a határidőket és a megrendelő által elvárt minőséget. A projekt naprakész adminisztrációjának vezetése is a te kezedben lesz, melyhez folyamataink teljeskörű szabályozottsága nagy segítséget nyújt számodra.

A közvetlen felettesed a projektvezető lesz, aki, ha igényled, akár mentorként segíti a projektmenedzseri és vezetői készségeid fejlesztését.

Dolgozz igazi támogató csapatban, remek hangulatban, emberi és szakmai értékeket tisztelő, tisztességes, bejelentett munkaviszonyban.

 

AMIT KÍNÁLUNK:

•          Céges gépjárművet.

•          Saját laptopot és telefont.

•          300.000 Ft / év értékben egészségbiztosítási csomagot a próbaidőt követően.

•          Projektbónuszt, ami az éves fizetés 10-40 %-a között mozog.

•          Életpályamodellt hosszú távú együttműködésre alapozva.

•          Folyamatos képzést, mentorálást, gyors szakmai fejlődést, előre lepési lehetőséget.

•          Cégcsoportunk közel 3 évtizedes múltjával kiszámítható jövőt nyújt kollégáinak.

 

A POZÍCIÓHOZ TARTOZÓ ELVÁRÁSOK:

•          Minimum magasépítő technikumi végzettség. Előny: építőmérnöki vagy építészmérnöki diploma.

•          Legalább 3-5 éves tapasztalat a magasépítésben, generálkivitelezésben.

 

A MUNKAVÉGZÉS HELYSZÍNE:

Cégünk országos kivitelezésű cég, így projektjeink országos vállalásúak. Nagy távolság esetén albérletet biztosítunk munkavállalóinknak.

Jelenleg a Budapest-NMHH székházbővítéshez keressük új kollégánkat a XIII. kerületbe, a Visegrádi utcába.

Jelentkezésedhez kérjük küldd el Önéletrajzodat az [email protected] e-mail címre!

Állásállás