2024.03.19, Kedd
Idén sem maradt el a kiemelkedő kivitelezők díjazása a Magyar Építőnél
Fotók: Magyar Építő

Idén sem maradt el a kiemelkedő kivitelezők díjazása a Magyar Építőnél

magyarepitok.hu

2019.07.10. 09:27 - Gyöngyösi Klaudia

A cég egész napos színes programokkal, főzőversennyel és játékokkal ünnepelte az elmúlt év sikereit a Gödöllői Kalandparkban.

Hirdetés

Idén is megrendezte a hagyománnyá vált csapatépítő eseményét a Magyar Építő Zrt. A köszöntők után megkezdődött a főzőverseny csapatainak összeállítása, majd a csapatnevek kiválasztása után indulhatott is a verseny. Az elkészült ételeket a csapatok és a szakmai zsűri is pontozta, majd az összesítés után az I. II. és III. helyezett kollégái elismerése mellett értékes nyereményekbe is részesült.

A képre kattintva galéria nyílik!

Ismét volt oka az ünneplésre a vállalatnak, hiszen olyan sikeres projektekre tekinthetnek vissza, mint:

 

 

Nem maradt el természetesen a tavalyi Építő Napon bevezetett szokás sem, miszerint köszönetet mondanak és plakettel ismerik el azokat a kollégákat, akik az azt megelőző fél évben lezárt emblematikus projektek valamelyikén kiemelkedő szerepet vállaltak. Többek között a fent említett két nagyberuházás kapcsán osztották ki a díjakat.

A dolgozók egy különleges alkalmat is ünnepelhettek, ugyanis a vállalat idén 130 éves.

A torta felvágása után lovasbemutató és quadozás is várta a résztvevőket az egész napos játéklehetőségek mellett. Az eseménydús napot jókedvűen, tele élményekkel zárta a csapat, így újult erővel vághatnak bele az előttük álló további feladatok kihívásaihoz.

cms://img/zoomImage

Galéria

AktuálisMagyar Építő Zrt.Gödöllőcsapatépítő

Hírlevél

Hirdetés