2024.04.25, Csütörtök
Három évtized Duna Aszfalt-sikerei több mint 300 oldalon!
Fotó: magyarepitok.hu

Három évtized Duna Aszfalt-sikerei több mint 300 oldalon!

magyarepitok.hu

2021.12.22. 12:40 - Hegedűs Gergely

Impozáns külsővel, látványos fotókkal és a legizgalmasabb projektek bemutatásával jelent meg 2021 karácsonyára a Duna Csoport különleges kiadványa.

Hirdetés

Több mint 300 oldalas kiadvánnyal ünnepeli 2021 karácsonyát a Duna Csoport. A mélyépítésben piacvezető magyar cégcsoport a három évtizedes történetének legfontosabb projektjeit és a cégcsoport tagjait egyaránt bemutatja az impozáns külsővel és látványos fotókkal kialakított könyvben, amelynek online változata angol és magyar nyelven is elérhető (a kiadvány ugyanakkor nem kerül kereskedelmi forgalomba - a szerk.). A kiadvány ugyanakkor betekintést ad a cégtörténetbe és a Duna Csoport alapértékeibe is, amelyek egészen a kezdetektől fogva jellemezték a működését, és garanciát adtak a sikerekre.

 

 

A kiadványt elkészítő magyarepitok.hu szerkesztősége a munka során mind a grafika, mind a képek, mind a szövegi tartalmak által azt a letisztultságot és profizmust igyekezett sugallni, ami a Duna Csoport működését jellemzi.

„Ahogy azt a kiadványban sorjázó projektek is bizonyítják, a vállalatcsoport hazánk legjelentősebb infrastrukturális fejlesztésein dolgozik, sokszor az egész ágazatnak irányt mutató megoldásokkal”

– olvasható a kiadvány bevezetőjében, amely az elmúlt évek építőipari történelmében is egy izgalmas utazást nyújt.

Az utóbbi években a Duna Csoport vállalatai jelentős lépéseket tettek a mindennapi életük ismertetésének terén. Ennek kapcsán számtalan ismertető jelent meg a csoport technológiai fejlődéséről, a közreműködésében létrejött, a fiatalok számára az ágazatot reklámozó Duna Group Szabadegyetemről és az ebből kifejlődő tehetséggondozó programról, valamint a Duna Csoportnak és tulajdonosának a társadalmi szerepvállalásairól.

Legutóbb az iparágban több, mint harminc éve közreműködő, a Duna Csoportot alapító tulajdonossal Szíjj Lászlóval a Portfolió készítette el élete első nagyinterjúját, amely széles körben váltotta ki a hazai mélyépítésben közreműködők elismerését.

Iparági hírekDuna Aszfalt Zrt.útépítésautópálya

Hírlevél

Hirdetés