2024.05.02, Csütörtök

Hirdetés

Idén is elismerték az ingatlanpiac legjobbjait
Főkép: portfolio.hu

Idén is elismerték az ingatlanpiac legjobbjait

Indotek Group/Facebook, portfolio.hu

2022.09.30. 14:25 - Kalácska-Nagy Nóra

Tizenharmadik alkalommal osztották ki a Portfolio Property Awards díjait, az Indotek Group-ot is elismerték.

Hirdetés

Az Indotek Group nyerte a Portfolio Property Awards Év Befektetési Tranzakciója díjat a bukaresti One Victoriei Center akvizíciójáért – osztotta meg közösségi oldalán a társaság.

Magyarország egyik vezető, ingatlanokra fókuszáló befektetési csoportja 2022 második negyedévében bővítette ingatlanportfólióját a romániai irodaházzal, melyről lapunk is beszámolt.

A Bukarest központi üzleti negyedében található 14 emeletes, bruttó 12 ezer négyzetméter bérbeadható irodaterülettel rendelkező One Victoriei Center megvásárlásával vállalat tovább erősítette regionális pozícióját, így már összesen 12 országban van jelen.

A díjat Hornok Krisztián, a társaság tranzakciós igazgatója vette át a Property Investment Forum konferencia ünnepélyes záróeseményén.

Tizenharmadik alkalommal osztották ki a Portfolio Property Awards díjait, ezzel elismerve a 2022-es év legkülönlegesebb és legmeghatározóbb ingatlanpiaci projektjeit és tranzakcióit. A 8 tagból álló szakmai zsűri döntött az év PM és FM cégéről, az év finanszírozójáról, az év lakóprojektjéről (100 lakás felett és alatt), az év irodabérleti és raktárbérleti tranzakciójáról, valamint hotelprojektjéről, az év ipariingatlan-fejlesztéséről, illetve irodafejlesztéséről, az év befektetési tranzakciójáról (belföldön és külföldön) és az év ingatlanpiaci tehetségéről.

Díjazták továbbá az év legjobb koncepcióját is, amelyről a Property Investment Forum résztvevői szavazhattak. Továbbá kiosztottak egy emlékdíjat, valamint a 16. díjazott egy különdíjat kapott elismerésül. A részletekről itt olvashat.

Iparági hírekIndotek Groupdíjátadókingatlanpiac

Hírlevél

Hirdetés