2024.09.18, Szerda
Minden eddigi rekordot megdöntött a 21-es úton átadott zenélő útszakasz videója

Minden eddigi rekordot megdöntött a 21-es úton átadott zenélő útszakasz videója

magyarepitok.hu

2024.09.13. 12:40 - Hegedűs Gergely

Az építőiparnak igenis megvannak azok a szépségei, amelyek miatt érdemes róla tényszerűen, nyíltan, értékközvetítő módon kommunikálni!

Hirdetés

Múlt csütörtökön az ünnepélyes átadó után indítottuk útjára a különböző csatornákon a 21-es főút zenélő szakaszát megszólaltató videót, amelyet a Magyar Építők stábja a sajtóesemény előtt készített. Lapunk proaktivitását igazolta, hogy az Ismerős Arcok ikonikus dalát játszó, hazánkban harmadikként kivitelezett zenélő út rendkívül népszerűnek bizonyult.

Egy hét eltelte után a Facebookon 2,8 millió, míg a TikTokon 2,4 millió megtekintésnél tart a videó.

Ez abszolút rekord a jövőre tizedik születésnapját ünneplő Magyar Építők tartalmait tekintve. Természetesen az Instagramon elért 144 ezres és a Youtube Shortson elért 92 ezres nézettség is kiemelkedőnek számít.

A HE-DO által kivitelezett, az Építési és Közlekedési Minisztérium beruházásában megvalósult projekt biztató visszajelzés az egész iparágnak:

újra bizonyította, hogy az építőiparnak igenis megvannak azok a szépségei, amelyek miatt érdemes róla tényszerűen, nyíltan, értékközvetítő módon kommunikálni.  

Ráadásul ezt a hatást tovább erősíti, hogy az exkluzív, figyelemfelkeltő anyagokat általában a magyar sajtó jelentős része átveszi egy-egy építőipari projektről: jelen esetben a teljesség igénye nélkül a Világgazdaság, a 24.hu, az Index, az ATV, a HVG, az Economx, a Telex és a Vezess.hu is leközölte a videót tartalmazó hírt; ugyanakkor a Miniszterelnökség is a Magyar Építők videóját felhasználva számolt be a magyar kormány Facebook-oldalán az útfejlesztésről.

Iparági hírekMagyar ÉpítőkvideóÉpítési és Közlekedési Minisztérium21-es főútkommunikáció

Hírlevél

Hirdetés