2024.04.23, Kedd
InnoTrans 2022: a magyar vasúti tanúsító cég is képviselteti magát Berlinben, a közlekedési technológiai kiállításon

InnoTrans 2022: a magyar vasúti tanúsító cég is képviselteti magát Berlinben, a közlekedési technológiai kiállításon

magyarepitok.hu

2022.09.18. 09:30 - Bíró Beáta

A RailCert Hungary Kft. nemzetközi kapcsolatait kívánja erősíteni és partneri körének bővítésében bízik.

Hirdetés

2018-ban új szereplőként lépett a hazai vasúti piacra a RailCert Hungary Kft., mely vasúti tanúsítással foglalkozik: ellenőrzi és értékeli a kötöttpályás és ipari beruházások, továbbá járművek hazai és uniós követelményrendszereknek való megfelelőségét.

A speciális szaktudású csapat kulcsszerepet tölt be a vasúti beruházásokban, ám fontosnak tartja, hogy a nemzetközi piacon is megmutassa magát. Erre tökéletes alkalom nyílik a cég számára jövő héten Berlinben, ahol a tizenharmadik InnoTrans közlekedési technológiai vásár zajlik szeptember 20. és 22. között. A nagyszabású eseményről, melyről lapunk is tudósít, beharangozót is írtunk.

A RailCert Hungary Kft. munkatársai azzal a szándékkal utaznak ki, hogy erősítsék nemzetközi kapcsolataikat, együttműködésüket, továbbá annak reményében, hogy újabb partnereket köszöntsenek mind a közös munka, mind az újabb megbízások tekintetében

– tudta meg lapunk a cég projektkoordinációs vezetőjétől, Csortos Gabriellától.

„Kiemelten fontos számunkra, hogy szakmai tudásunkat folyamatosan fejlesszük, további új ismeretekre tegyünk szert és kamatoztassuk is azokat a ránk bízott feladatok elvégzése során. Továbbképzésként és egyben lehetőségként tekintünk a kiállításra, a megfelelőségértékelési és független kockázatértékelési eljárásokhoz kapcsolódóan elengedhetetlen az aktualitások, fejlesztések és innovációk megismerése.” - tette hozzá.

 

 

Kulcsfontosságú szereplő a magyarországi vasútépítésben

Mint arról korábban már írtunk: a RailCert Hungary Kft. kiemelt szerepet tölt be a Déli összekötő vasúti híd projektjének lezárásában is. A tanúsító szervezet 2021 áprilisa óta folyamatos szakértői jelenlétet biztosít, és megfelelőségértékelési tevékenységet lát el a beruházásban. Augusztus óta pedig a NoBo és DeBo tevékenység mellett az AsBo független értékelés is feladata a Déli Körvasút fejlesztésében.

Ezen túl – erről is beszámoltunk - a Szeged−Röszke vasútvonalon is elengedhetetlen volt a szerepvállalása a teherforgalom megindításához.

 

 

A RailCert Hungary Kft.-nek tehát - amellett, hogy a legnagyobb magyarországi vasúti beruházásokban vállal szerepet – minden esélye megvan arra, hogy a nemzetközi piacon is erős kapcsolatokat, akár együttműködéseket építsen ki a berlini InnoTrans közlekedési technológiai kiállításon.

Kötött pályaRailCert Kft.InnoTransvasúti tanúsításNoBoDeBoAsBovasútépítésvasútfejlesztés

Hírlevél

Hirdetés