2024.04.20, Szombat
Irodaépületből lesz oktatási központ a fővárosban
kormany.hu

Irodaépületből lesz oktatási központ a fővárosban

magyarepitok.hu

2018.01.26. 13:05 - Szabó Ákos

3,6 milliárd forintból kap 4500 négyzetméteres új otthont a Gyermekek Háza alternatív oktatási program, melynek keretében gimnáziumi tagozat is indul.

Hirdetés

Egy 3,6 milliárdos beruházás keretében költözik új épületbe a Gyermekek Háza Alternatív Alapozó Program, amely gimnáziumi tagozattal is bővül – derült ki Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter pénteki sajtótájékoztatóján.

 

Országosan is egyedülálló program bővül

A pesthidegkúti Klebelsberg Általános Iskola és Gimnázium részeként működő program a II. kerületi völgy utcában kap egy 4500 négyzetméteres új épületet, melyet a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. ad át. Az egykori irodai ingatlanból átalakuló új iskolaépület jelentős előrelépést jelent, hiszen olyan program kiszélesítését teszi lehetővé, amely országosan is egyedülálló – derült ki Hajnissné Anda Éva tankerületi vezető szavaiból.

 

Minden gyermek egyéni igényeire figyelnek

 

gyermekekhaza.hu

Az 1991/92-es tanév óta működő Gyermekek Háza nyitott iskolaként működik, fontosnak tartják a gyermekek egyéni személyiségének felismerését és fejlesztését. A befogadó jellegű program osztályaiban együtt tanulnak ép és sérült, különböző adottságú, érdeklődésű, eltérő ismeretekkel, lehetőségekkel bíró diákok – írják le a Gyermekek Háza honlapján.

Mi épül?új iskolaépületoktatási beruházásBudapestiroda

Hírlevél

Hirdetés