2024.04.24, Szerda
Ütemterv szerint épül az érdi járásbíróság
Videó és fotó: Épkar Zrt.

Ütemterv szerint épül az érdi járásbíróság

magyarepitok.hu

2020.06.25. 13:40 - Hegedűs Gergely

A háromszintes épületben az érdi bíróság mellett az ügyészség is új otthont nyer a Fejér B.Á.L. és az Épkar munkájának köszönhetően.

Hirdetés

A tervezett ütemben halad az érdi járásbíróság projektje a Fejér B.Á.L. Zrt. és Épkar Zrt. kivitelezésében. A munkálatokról az Épkar Zrt. tett közzé videót a hivatalos közösségi honlapján, melyből kiderül, hogy már többek közt a belső térelválasztók és a gépészet kialakítása zajlik a nettó 3,24 milliárd forintos beruházásban.

 

A két cég konzorciuma zöldmezős beruházásban hozza létre a járásbíróság új otthonát a település központjában, a Szabadság téren. A háromszintes, mintegy 3570 négyzetméteres épületben az érdi bíróság mellett az ügyészség is helyt kap. A központ mellett 99 parkolóhelyet alakítanak ki, valamint többek között járdák építésére és közterület-fejlesztésre is sor kerül.

Az intézmény az Érdet, Százhalombattát, Pusztazámort, Diósdot, Tárnokot, Sóskutat és Törökbálintot érintő ügyekben ítélkezik. A beruházást az indokolta, hogy a bíróság jelenleg egy ideiglenes épületben működik.

Mi épül?Fejér-B.Á.L. Zrt.Épkar Zrt.Érd

Hírlevél

Hirdetés