2024.04.18, Csütörtök
Így néz ki Budaörs új okosotthon- és irodaközpontja
Képek: MolnárBeton

Így néz ki Budaörs új okosotthon- és irodaközpontja

magyarepitok.hu

2020.12.22. 08:15 - Szabó Ákos

Az 1200 négyzetméternyi irodaterülettel és 37 lakással felépült Edison Centert olyan zöld technológiákkal szerelték fel, mint a geotermikus hűtés-fűtési, vagy a légcserélő rendszer.

Hirdetés

Korábban már beszámoltunk a fővárosi agglomeráció egyik leginnovatívabb projektjéről, a MolnárBeton Kft. építési üzletága, a Moboko Centrál Kft. által kivitelezett Edison Centerről.

 

 

Ugyan Budaörsön az elmúlt 10 évben nem épül irodaház, a projekt nem csupán azért volt különleges, mert ezt a hiányt pótolta, hanem azért is mert

egyszerre koncentráltak az építkezés során a mert a zöld technológiák lehetőségeit kihasználva, AA++ energiaosztályú lakásokat és irodahelyiségeket építettek.

Az Edison Center fejlesztése során Budaörs központi részén, ennek ellenére csendes helyszínen, a Puskás Tivadar utcában építették fel a 37 lakást és több mint 1200 négyzetméternyi irodaterületet nyújtó Edison Centert. A penthouse lakások erkélyekkel, geotermikus hűtéssel és fűtéssel, okosotthon megoldásokkal, illetve alumínium ablakokkal és motoros alumínium redőnyökkel készülnek.

 

 

A lakások már szinte teljes mértékben elkeltek, a projekt is szinte teljesen lezárult, most ennek kapcsán tettek közzé videót az Edison Center honlapján, melyen látható a kész épület.

A MolnárBeton a munkáiban mindig a legmagasabb műszaki-technológiai színvonal megvalósítására törekszik, éppen ezért a legmodernebb technológiákat alkalmazzák az építkezések során.

 

Mi épül?MolnárBeton Kft.Budaörsirodaházlakásépítésúj építésű lakásokinnováció

Hírlevél

Hirdetés