2024.05.23, Csütörtök
Így fejlődik tovább ez a budai városnegyed
Képek: Palkó György

Így fejlődik tovább ez a budai városnegyed

Property Market Kft.

2021.07.12. 15:30 - Kalácska-Nagy Nóra

Már több mint 20 ezer négyzetméternyi irodaterületet adtak bérbe a BudaParton.

Hirdetés

A BudaPart CITY, a városnegyed második irodaháza minden hatósági elvárásnak és szakmai szabályrendszernek megfelelt, így a fejlesztő Property Market Kft. megkapta a használatbavételi engedélyt az épületre. A cég a Market Építő Zrt. 2015-ben alapított ingatlanfejlesztésre szakosodott leányvállalata. Az első bérlők már nyáron beköltözhetnek – derült ki a vállalat sajtóközleményéből.

Az újgenerációs, state-of-art megjelenésű, LEED „Gold” minősítést célzó irodaház a legmodernebb energiahatékonysági szempontok figyelembevételével épült, ami hat emeleten, mintegy húszezer négyzetméteren kínál irodahelyiségeket és egyéb szolgáltatásokat.

A BudaPart CITY épületében a közel 700 négyzetméternyi kereskedelmi területen egy nagyobb étterem, valamint a tervek szerint drogéria, posta, könyvesbolt és egy újabb kávézó is megvalósul.

Kép: Palkó György

A két épületben már több mint húsz vállalat lelt otthonra

A BudaPart irodaházai egyedülálló lokációval, folyamatosan bővülő szolgáltatásokkal és rekreációs lehetőségekkel rendelkeznek. A városnegyed első irodaháza, a BudaPart GATE a folyamatban lévő bérleti szerződések alapján várhatóan júliusban eléri a teljes bérbeadottságot.

„Nagyon büszke vagyok arra, hogy a pandémia ellenére sem álltunk le, több szerződést kötöttünk, aminek köszönhetően a két épületben már több mint húsz hazai és multinacionális vállalattal van megállapodásunk. A BudaPartot választotta többek között a Serviced Office Belbuda, az IncepTech Kft., az Atradius Magyarország, a Sió ECKES, az Orange Business Services, a SEMCOM, az IFUA Horváth&Partners, a Novo Nordisk, a doTERRA és a Bayer Hungária Kft., emellett folyamatosak a tárgyalások az újabb tranzakciókkal kapcsolatban” – mondta el Tóth Mariann, a Property Market bérbeadási igazgatója.

Kép: Palkó György

Zöld környezet kulturális élményekkel

A BudaPart CITY bérlői már egy teljesen működő városnegyedbe költözhetnek be, ahol számos szolgáltatás elérhető az épületek utcaszintjén, köztük kávézó, pékség, szupermarket, lottózó, SUPshop és biciklibolt is, amik folyamatosan bővülnek a beruházás során.

A városnegyed a hozzá tartozó Kopaszi-gáttal és Lágymányosi-öböllel amellett, hogy zöld környezetet nyújt, kikapcsolódási és kulturális élményeket kínál, amiket a lakók, a dolgozók és a látogatók egyaránt élvezhetnek. Már júniusban megnyitott a Dürer Kert kerthelyisége, ahol az EB-meccsek mellett folyamatosak a kültéri filmvetítések, továbbá július elejétől a főváros egyetlen szabadvízi strandja, a SHO BEACH BudaPart is várja a fürdőzni és sportolni vágyókat.

„A használatbavételi engedély megszerzésének köszönhetően a városnegyed egy újabb irodaépülettel gazdagodik, ami még több vállalatnak kínál lehetőséget, hogy az újgenerációs épület mellett a teljes városnegyed előnyeit élvezhessék” – mondta el Dr. Schrancz Mihály, a Property Market ügyvezető igazgatója.

Mi épül?Market Építő Zrt.Property Market Kft.BudaPartirodaház

Hírlevél

Hirdetés