2024.05.20, Hétfő
Világhírű magyar természetfotós képeivel újul meg a szegedi Novotel
Fotók: Novotel Szeged

Világhírű magyar természetfotós képeivel újul meg a szegedi Novotel

magyarepitok.hu

2021.08.14. 10:00 - Kolinek Nóra

Az Accor csoporthoz tartozó szálloda három szakaszban újul meg a csongrád-csanádi megyeszékhelyen. A Máté Bence képeivel díszített szobák közül ötven már el is készült.

Hirdetés

Szeged ikonikus szállodája a nyolcszintes 140 szobából álló Novotel három szakaszban újul meg – derült ki az Accor csoport közleményéből.

Az első szakaszban 50 szobát újítottak fel három emeleten. Ezek már elkészültek, és várják a városba látogató vendégeket.

A második fázisra idén ősszel kerül sor, ekkor két emeleten 36 szoba kap új arculatot. A harmadik szakaszban, 2022 februárjában az összes fennmaradó szoba és emelet, valamint a közös helyiségek (recepció, bár, étterem) is megújulnak. A felújítás a vendégek pihenésének zavarása nélkül zajlik, teljes költsége mintegy 700 millió forint.

A szobákhoz használt hat különböző fotó Máté Bence magyar természetfotós remekművei.

Máté Bence a BBC világverseny történetének legeredményesebb fotósa, az egyetlen a világon, akit az év ifjú természetfotósának és az év természetfotósának is megválasztották.

 

 

Minden korosztály számára változatos kikapcsolódást kínálnak

„A Novotel vendégei a legteljesebb életet élvezhetik a szállodákban – mondta Németh Richárd, ügyvezető, társtulajdonos. A gyerekeket is kiemelt figyelmességekkel – üdvözlő ajándékokkal, játékokkal és aktivitásokkal, gyermekbarát menükkel – várjuk, hogy a családok és a legkisebbek is mindent megkapjanak itt-tartózkodásuk során” – tette hozzá.

A Tisza partján álló Novotel minden szobájából gyönyörű kilátás nyílik a folyóra és a városra. A szobák erkélyesek és légkondicionáltak.

Az Accor csoporthoz tartozó vezető márka, a Novotel célja, hogy vendégeinek biztos hátteret nyújtson a világ felfedezésére, és a családok boldog és emlékezetes pillanatokat tölthessenek együtt – olvasható a közleményben.

Az esztétikus és funkcionális, a modern és időtlen, az egyszerű és standard dizájn hangulatos légkört biztosít, mindegyik helyszínt tökéletessé téve egy italra, étkezésre, munkára, játékra vagy pihenésre.

Mi épül?NovotelSzegedszállodafelújításturizmus

Hírlevél

Hirdetés