2024.04.19, Péntek
10 ezer négyzetméteres raktárcsarnok érte el a legmagasabb pontját a Csepel-szigeten
Tápai Árpád a bokrétával, fotók: KÉSZ Csoport

10 ezer négyzetméteres raktárcsarnok érte el a legmagasabb pontját a Csepel-szigeten

magyarepitok.hu, KÉSZ Csoport

2022.04.26. 19:30 - Szabó Ákos

A KÉSZ Csoport bokrétaünnepséget tartott a szigetszentmiklósi Express Luck projekten.

Hirdetés

Lassan elnyeri végső formáját Szigetszentmiklós újabb ipari létesítménye, ugyanis az Express Luck 10 ezer négyzetméteres raktárcsarnoka elérte legmagasabb pontját, így megtarthatták az iparágban ilyenkor hagyományos bokrétaünnepséget – derül ki a KÉSZ Csoport sajtóközleményéből.

Pest megye ipari fejlődése az utóbbi években rohamosan fejlődött, a kínai Express Luck is itt találta meg a számításait. A logisztikai igények gyorsabb és korszerű kiszolgálása érdekében a nagyvállalatnak szüksége volt egy minden igényt kielégítő új raktárcsarnokra, amelynek kivitelezése a tavalyi év folyamán kezdődött meg.

 

 

A tervezés elejétől a kivitelezés végéig

A KÉSZ Csoport, ezen belül pedig a KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. feladata egészen az engedélyezési és kiviteli tervektől a csarnok teljeskörű kivitelezéséig tart. Ebbe beletartozik többek között az előregyártott vasbeton szerkezet, a trapézlemez tetőfedés, a szendvicspanel oldalfal héjalás, mindez 18cm vastag ipari padlóval és 6 db dokkoló rámpával. Emellett a megbízás részét képzik a közműépítési munkák és az útépítési munkák elvégzése, mindezek a telken belül.

Az épület a legmagasabb pontját március 31-én érte el, amellyel a KÉSZ Csoport bőven teljesítette a tervben elfogadott határidőt. Az április 26-ÁN tartott bokrétaünnepségen beszédet mondott Gu Yang, az Express Luck projektmenedzsere, Nagy János, Szigetszentmiklós polgármestere, valamint Tápai Árpád, a KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. vezérigazgató-helyettese, az igazgatóság tagja.

 

 

„Rendkívül példaértékű együttműködésben vehetünk részt ebben a projektben. Mindig üdítő élmény látni, ha az elképzelések egy irányba mutatnak és ez a munkafolyamatokat is megkönnyíti” – mondta el Tápai Árpád. Hozzátette: „minden időben és a megfelelő minőségben halad, így örömmel jelenthetjük be, hogy megtarthattuk az ilyenkor hagyományos bokrétaünnepségünket.”

 

Határidő előtt került fel a bokréta a helyére

"Rendkívüli kapcsolatot tudtunk kiépíteni a helyi városvezetéssel, emellett a KÉSZ Csoporttal való együttműködésünk példaértékű. Egészen a tervezéstől a megvalósításig a szakértelem és az elhivatottság legmagasabb fokát tapasztaltuk és a mai nap is példa arra, hogy együtt bőven a határidő előtt elérkezhettünk erre a pontra” - mondta Gu Yang, az Express Luck projektmenedzsere.

 

 

A KÉSZ Csoport részéről a projektben több tagvállalat és partner is részt vett. Az előregyártott vasbeton szerkezet gyártásáért és szereléséért a dvb Kft., az elektromos munkák teljeskörű kivitelezéséért a PROVIM Kft., a sprinkler szerelésért pedig a VENTOR Kft. a felelős. A kiviteli tervek elkészítésében a Cégcsoport stratégiai partnere, a bim.GROUP vett részt.

Galéria

Mi épül?KÉSZ Csoportbim.GROUP Kft. Szigetszentmiklóslogisztikai központ

Hírlevél

Hirdetés