2024.04.29, Hétfő

Hirdetés

Fél év alatt lett szerkezetkész a Volvo Hungária Kft. új központi irodaháza és tehergépjármű szervize
Fotó: Weinberg '93 Építő Kft.

Fél év alatt lett szerkezetkész a Volvo Hungária Kft. új központi irodaháza és tehergépjármű szervize

magyarepitok.hu

2023.11.15. 07:54 - Bíró Beáta

Felkerült a bokréta az Ecseren épülő bázisra, amely a Volvo Trucks kelet-európai régiójának legnagyobb és legmodernebb Truck Centere lesz.

Hirdetés

Elérte szerkezetkész állapotát a Volvo Hungária Kft. Ecseren épülő új bázisa, amely a vállalat legmodernebb és legzöldebb épületegyüttese lesz. A projekt kivitelezője a Weinberg ’93 Építő Kft. és megrendelője a Volvo Hungária Kft. bokrétaünneppel tette emlékezetessé a mérföldkőnek számító eseményt.

Idén áprilisban rajtolt el a zöldmezős beruházás, melyben a haszongépjármű-ipari cég új hazai székhelye és egyben a közép-kelet-európai régió legmodernebb Volvo Truck Centere készül el az Óbuda Group tervei alapján a Weinberg kivitelezésében. A munkálatok a tervezett ütemben haladnak, fél év alatt érte el legmagasabb pontját az épület.

 

Fotó: Weinberg '93 Építő Kft. 

 

A modern, többfunkciós iroda tervezése során fontos volt, hogy az ügyféligényeknek megfelelően alakítsák ki, minőségi munkakörnyezetet biztosítva a munkavállalóknak.

A telephely építkezése és működése során nagy hangsúlyt kap a fenntarthatóság és a klímasemlegesség. Ezen a ponton találkozik a megrendelő és a kivitelező gondolkodásmódja, hiszen  ezeket az értékeket a Weinberg is rendkívül fontosnak tartja és számos projektjében alkalmaz fenntartható technológiákat.

 

Látványterv: Volvo Hungária

 

A hagyományoknak megfelelően az októberben tartott bokrétaünnepen egy tál étellel vendégelték meg a vezetőket és a dolgozókat megköszönve, hogy a beruházás megvalósulásáért fáradoznak. Az eseményről videó is készült.

 

 

Interaktívabb partneri szolgáltatást tesz lehetővé az új központ

Borbély János a Weinberg ’93 Kft. projektvezetője beszédében a Volvo Hungária Kft.-nek is köszönetet mondott a megbízásért. Kiemelte: cégük mindent megtesz azért, hogy ez a fontos fejlesztés a lehető legjobban, legszebben és határidőre megvalósuljon.

Új korszak kezdődik a Volvo Hungária Kft. életében – erről Somogyi Tamás a Volvo Hungária Kft. service retail igazgatója, projektvezetője beszélt az eseményen. „Arra számítunk, hogy ebben az új környezetben még színvonalasabb szolgáltatást nyújthatunk partnereinknek. De ami talán ennél is fontosabb, hogy közelebb kerülnek egymáshoz a saját dolgozóink és az ügyfeleink, aminek köszönhetően interaktívabb, magasabb színvonalú szolgáltatást tudunk nyújtani.”

Hozzátette: büszkék arra, hogy az új telephely klímasemlegesen működik majd, és ez csak egy lépés a sok közül, a vállalat környezettudatos működése terén. A projektvezető bízik abban, hogy az új környezet sok izgalmas lehetőséget és új kihívásokat tartogat.

 

Fotó: Weinberg '93 Építő Kft. 

 

Óriási zöld területtel épül a korszerű iroda

Ahogy korábban már megírtuk: az épületegyüttesben külön kamionmosót, vásárlói pihenő-váró részleget, használtjármű kereskedést és portát is kialakítanak. A Volvo új központjának főépülete négy egymáshoz organikusan kapcsolódó részből áll majd:

  • kétszintes iroda,
  • buszszerviz,
  • teherautószervíz,
  • vizsga- és oktatóközpont.

 

A fejlesztésben mintegy 5,5 ezer négyzetméternyi területet építenek be, emellett több mint 23 ezer négyzetméter zöldterületet alakítanak ki és 125 fát is ültetnek. Mintegy 35 ezer négyzetméternyi területet burkolnak majd le. A beruházás bő egy év alatt, 2024 júliusára készül el.

Mi épül?Weinberg '93 Építő Kft.Óbuda GroupEcserautóiparirodaszervizépületzöld megoldások

Hírlevél

Hirdetés