2024.04.20, Szombat
Már a 84-es főúton is dolgozik a Dömper és a Subterra-Raab
cyberpress.hu

Már a 84-es főúton is dolgozik a Dömper és a Subterra-Raab

cyberpress.hu

2018.06.20. 15:11 - Antal Zsófia

A két cég megkezdte az M85-ös építéséhez kapcsolódó munkálatokat Nagycenk térségében, az útvonalon nyomvonal korrekcióra is szükség lesz.

Hirdetés

Aktívan dolgozik a Dömper Kft. és a Subterra-Raab Kft. konzorciuma az M85-ös gyorsforgalmi út építésén a Nagylózs–Sopron-kelet szakaszon. A cyberpress.hu beszámolt róla, hogy már Nagycenk és Pereszteg térségében, a 84-es főúton is feltűntek a munkagépeik, Sopron és Sárvár irányában pedig forgalomkorlátozásra lehet számítani, mert itt már irányonként egy-egy leágazó szervizutat is kialakítottak.

Ezen a szakaszon – ahogy korábban részben beszámoltunk róla – a nagycenki csomópontnál új üzemmérnökségi telepet építenek, Kópháza térségében egy egyszerű pihenőhelyet alakítanak ki mobil tengelysúly mérőállomással, valamint nyolc felüljáró és kilenc aluljáró műtárgy kiépítését vállalta a kivitelező.

A 84-es úton emellett közel 6,5 kilométernyi nyomvonal korrekciót hajtanak végre, például a nagycenki Vízálló Major és a peresztegi elágazás között, a csomópont kialakítása miatt.

ÚtépítésM85-ösSopronNagycenkDömper Kft.

Hírlevél

Hirdetés