2024.03.19, Kedd
Új szakemberekkel erősít az Indotek Group
Fotók: Indotek Group

Új szakemberekkel erősít az Indotek Group

Indotek Group

2022.12.02. 07:30 - Kalácska-Nagy Nóra

Nemzetközi értékesítési igazgatót, illetve marketing és kommunikációs vezetőt neveztek ki.

Hirdetés

Nemzetközi értékesítési igazgatót nevezett ki az Indotek Group, a társaság egyre fokozódó nemzetközi jelenlétének támogatása céljából. A pozíciót Kovács András, a társaság jelenlegi értékesítési igazgatója látja majd el, miközben továbbra is hozzá tartozik majd a magyarországi értékesítési feladatok felügyelete is.

Egy másik pozícióra pedig új szakember érkezett a társaságoz. Novák Iringó személyében november elejétől új marketing és kommunikációs vezetője van az Indotek Groupnak. Az új vezető komplex feladatot lát el:

a társaság PR- és marketingkommunikációs tevékenységét, márka- és kommunikációs stratégiáját irányítja, illetve teljeskörűen felügyeli az Indotek portfóliójába tartozó bevásárlóközpontok, lakóingatlanok, ipari és kereskedelmi ingatlanok marketingkommunikációját.

A hazai feladatok mellett ugyancsak hozzá tartozik az Indotek Group nemzetközi kommunikációjának megerősítése és kiterjesztése is.

Az alábbiakban rövid szakmai pályaképet olvashatnak a két szakemberről.

Fotók: Indotek Group / A képen Kovács András nemzetközi értékesítési igazgató

Több mint 2 évtizedes tapasztalat az ingatlanpiacon

Kovács András feladatkörébe a nemzetközi iroda, valamint a raktárakkal és logisztikai ingatlanokkal kapcsolatos értékesítési és bérbeadási tevékenység tartozik majd. Az új pozíció létrejöttét a társaság nemzetközi ingatlanportfóliójának dinamikus bővülése, valamint a további, ambiciózus terjeszkedési tervek tették szükségessé.

Mindazonáltal új feladatkörének továbbra is a részét képezi majd a magyarországi értékesítési tevékenységek felügyelete. A megbízás értelmében a szakember

 az iroda (non-retail), valamint a raktárak és a logisztikai ingatlanok értékesítés- és bérbeadás irányítását fogja végezni külföldön és Magyarországon egyaránt.

A korábban a szakember által menedzselt magyarországi értékesítési terület operatív feladataira az Indotek Group további szakértelmet kíván akvirálni, így támogatva Kovács András munkáját.

„A külföldi terjeszkedés kiemelt fontosságú az Indotek Group számára, a jövőben pedig szeretnénk az eddigieknél is nagyobb fókuszt helyezni a nemzetközi jelenlétünkre.  Ehhez rendkívül jól strukturált és hatékony értékesítési tevékenységre van szükség. Így megkerülhetetlenné vált, hogy az értékesítési stratégia megvalósítása összehangoltan történjen és egy kézben összpontosuljon. A vállalatunknál eltöltött csaknem 7 éve során, a hazai értékesítési tevékenységünket figyelembe véve, András bizonyította, hogy magas színvonalú és hatékony értékesítési stratégiát képes kialakítani és eredményesen üzemeltetni. Ezt a meglévő tudást és szakértelmet az értékesítési igazgatói tevékenységének kiterjesztése révén szeretnénk tovább kamatoztatni, és a külföldi portfóliónk működtetésébe is implementálni. Meggyőződésem, hogy András szakértelmének köszönhetően az Indotek nemzetközi terjeszkedése ezáltal a legmagasabb szinten valósul majd meg” – tette hozzá Jellinek Dániel, a társaság alapító-vezérigazgatója.

Kovács András 2016 óta dolgozik az Indotek Group-nál, összesen pedig több mint 2 évtizedes tapasztalattal rendelkezik az ingatlanpiacon. Korábban 9 évet töltött el a Tesco Magyarország ingatlandivíziójának különböző területein, továbbá 4 éven keresztül volt az Orco Property Group Régiós bérbeadási igazgatója, az Indotek-hez való érkezését megelőzően pedig 5 éven át irányította saját vállalkozásait.

Novák Iringó marketing és kommunikációs vezető

Márkaépítés, digitális kommunikáció, employer branding és CSR-menedzsment

Novák Iringó közel három évtizedes pályafutása során az olaj- és energiaiparban, telekommunikációban és az ingatlan-, valamint a bankszektorban szerzett vezetői tapasztalatokat. Az elmúlt években marketingvezetőként irányította és támogatta többek között a GTC Magyarország és a Biggeorge’s Holding kommunikációját. Korábban a MOL Csoportnál volt szenior marketingszakértő, illetve a Magyar Telekom márka- és reputációmenedzsment osztályát vezette.

Pályafutása alatt átfogó ismereteket szerzett többek között a márkaépítés, a digitális kommunikáció, az employer branding és a CSR-menedzsment területén. Dolgozott többek között a MOL Fresh Corner márka nemzetközi bevezetésén, vezetőként közreműködött a T-Mobile / T-Home Telekomra történő átmárkázásában, valamint Effie-zsűritagként és a Brand Festival programalkotó grémiumának tagjaként is értékes iparági tapasztalatokat szerzett. Szakmai pályafutását a McCann-Ericksonnál és Young & Rubicamnál kezdte.

Új pozíciójában Novák Iringó az Indotek Group korábbi marketing és kommunikációs vezetőjét, Pintyőke Marcellt váltja.

AktuálisIndotek Groupingatlanpiac

Hírlevél

Hirdetés