2024.04.24, Szerda
Hátrányos helyzetű gyerekek karácsonyi kívánságai teljesültek az EBH INVEST közreműködésével
Fotók: EBH INVEST

Hátrányos helyzetű gyerekek karácsonyi kívánságai teljesültek az EBH INVEST közreműködésével

magyarepitok.hu

2022.01.12. 10:24 - Kolinek Nóra

Az EBH INVEST karácsonyi adománygyűjtési programjában nehéz sorsú gyermekeken segítettek, továbbá az ózdi kutyamenhely négylábú lakóit is támogatták.

Hirdetés

Az EB HUNGARY INVEST Kft. jótékonykodással készült a karácsonyra. A 2004 óta sikeresen működő generálkivitelezési vállalat csatlakozott a Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány „Karácsonyi kívánságlista” programjához.

A programban 3000, kiemelten hátrányos helyzetben élő gyermek karácsonyi kívánságait igyekeztek teljesíteni. Az ajándékokat közvetlenül a szülők kapják meg, és ők adhatják át karácsonykor gyermekeiknek, így szerezve örömöt nekik.

A Szeretetszolgálat közleménye szerint tavaly az összes kívánságot sikerült teljesíteni. Az EBH büszke arra, hogy 31 kívánság az itt dolgozó kollégák nagylelkűségének köszönhetően valósult meg.

 

Fotók: EBH INVEST

 

Gazdátlan négylábúakon is segítettek

Korábban már beszámoltunk arról, hogy az EBH INVEST Felelős Foglalkoztató Tanulószervezetként kutyabarát munkahellyé vált. A társaság székházában mindig találkozhatunk legalább egy négylábúval, aki jelenlétével gondoskodik a jó hangulat megteremtéséről.

A vállalat idén a Hangya Közösséget kereste fel, akik 2010 óta segítik a kevésbé támogatott vidéki menhelyeket. A szervezet a legjobban rászoruló állatmenhelyek számára gyűjt adományokat, melyek oda kerülnek, ahol a legnagyobb szükség van rá.

 

A szervezet javaslatára az EBH INVEST egy ózdi állatmenhely támogatását vállalta, ahová a céges adománygyűjtési akció keretein belül a dolgozók önkéntesen vásároltak be élelmet és meleg takarókat a menhelyi állatok részére.

Akinek nem volt lehetősége tárgyi adománnyal hozzájárulni, a Hangya Közösségnek közvetlenül tudott adományozni, melyet a működési költségekre, állategészségügyi készítményekre, vitaminokra és nagy tételben vásárolt tápokra tud majd felhasználni a szervezet.

Iparági hírekEBH INVESTadományozásjótékonyságMagyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány

Hírlevél

Hirdetés