2024.04.24, Szerda
Számos elismerést hozott a 2022-es év az EBH INVEST számára
Fotó: Optinvest Zrt.

Számos elismerést hozott a 2022-es év az EBH INVEST számára

magyarepitok.hu

2023.01.10. 13:30 - Kolinek Nóra

A vállalat a hazai építőipar legrangosabb elismerésének számító Építőipari Nívódíjat is bezsebelte.

Hirdetés

A 2021-es évhez hasonlóan 2022-ben is több díjjal ismerték el az EB HUNGARY INVEST Kft. tevékenységét. Korábban már megírtuk, hogy a 2004 óta eredményesen működő hazai generálkivitelező vállalat középület / irodaház kategóriában Építőipari Nívódíjban részesült az Irányi Palota generálkivitelezéséért.

A kiemelkedő építészeti-műszaki színvonalon megvalósított építmények szakmai elismerésére az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) és az Építéstudományi Egyesület (ÉTE) 1999-ben alapította az Építőipari Nívódíjat, amelyhez idő közben további szakmai szervezetek is csatlakoztak.

Az alapítók és a csatlakozók a hazai építési szakma meghatározó szereplői, az általuk évente odaítélt Építőipari Nívódíj ezért kiemelkedő szakmai elismerésnek számít, amelyet valóban „a szakma adományoz a szakmának”.

Az alapítás óta eltelt évek során összesen 188 nívódíjat ítélt oda a bíráló bizottság. Ehhez csatlakoznak a 2022-ben díjazottak, így immár több mint 200 építmény kapta meg az elismerést.

A bírálat fő szempontjai: az adott építmény általános építészeti-műszaki értékelése, a kivitelezés műszaki-technikai színvonala, szakszerűsége, a beruházás gazdaságossága, üzemeltethetősége, valamint a létesítményt létrehozók – különösen a beruházók, a tervezők és kivitelezők közötti – együttműködés.

A vállalat Kiváló Munkáltatói elismerést szerzett

A MagyarBrands Program a legkiválóbb hazai munkáltatókat is díjazza. A díj elnyerésének alapfeltétele, hogy a pályázó márkának nyernie kell a Kiváló Fogyasztói Márka, a Kiváló Üzleti Márka vagy az Innovatív Márka Kategóriában.

A Kiváló Munkáltató Márka kategóriára kérdőív kitöltésével lehetséges pályázni. A 2022-es év újdonsága volt, hogy az online kérdőív válaszainak kiértékelése mellett a munkavállalók véleménye is megjelent a kiválasztás során. Az EBH INVEST 2022-ben sikeresen szerepelt a Kiváló Munkáltatói Márka pályázaton.

A kategória szakmai bizottsága az alábbi szempontokat vizsgálta:

  • HR mutatók: a munkatársak számának, béreknek változása, a fluktuáció mértéke;
  • munkáltatói márkaépítés gyakorlata: munkáltatói vízió és a megvalósítására tett gyakorlati intézkedések;
  • munkahelyi vonzerő: béren kívüli juttatások, munkahelyi környezet, beilleszkedést és lojalitást segítő programok;
  • munkavállalói elégedettség: 10 munkavállaló által kitöltött anonim kérdőív.

Az EBH INVEST ismét Superbrands és MagyarBrands díjas

Az építészeti díjak mellett a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága 2022-ben negyedik alkalommal ítélte oda az EB Hungary Invest Kft.-nek a Business Superbrands díjat.

Az 1995 óta működő, a legkiválóbb fogyasztói márkákat és a legeredményesebb üzleti márkákat díjazó Business Superbrands Program a világ több mint 90 országában van jelen. A Business Superbrands díj széles nagyközönség számára is ismert, a magas minőséget szimbolizáló védjegy.

Az EBH INVEST 2022-ben is elnyerte a MagyarBrands díjat, sorozatban immár a hatodik alkalommal.

A MagyarBrands programot a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága és vezetői 2010-ben indították el, amelynek célja magyar vonatkozású márkák díjazása.

 

A Csomay Kálmán Építőipari Nívódíjat Veszprém megye meghatározó és egyedülálló épített alkotásainak díjazására hozták létre. 2022-ben ezt a rangos elismerést a pápai Pannonia Reformata Múzeum felújított épületegyüttese érdemelte ki, melynek kivitelezője az EBH INVEST volt. 

 

Iparági hírekEBH INVESTÉpítőipari NívódíjnívódíjakBusiness Superbrands díjSuperbrands díjMagyarBrands díjÉVOSZ

Hírlevél

Hirdetés