2024.05.22, Szerda
Új ügyvezetőt neveztek ki a Property Market élére
Borítókép: magyarepitok.hu / Erdei Mihály - A Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. fejlesztésében megvalósuló BudaPart városnegyed.

Új ügyvezetőt neveztek ki a Property Market élére

Market Csoport

2023.02.17. 18:30 - Füzi Nikolett

​Kiss Ákost nevezték ki a Property Market Kft., vagyis a Market Csoport 2015-ben alapított, ingatlanfejlesztésre szakosodott leányvállalatának új ügyvezető igazgatójává.

Hirdetés

Kiss Ákost, a Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. eddigi értékesítési igazgatóját nevezte ki a társaság ügyvezető igazgatójává a vállalat tulajdonosi jogait birtokló Market Építő Zrt. vezetése – derült ki a Market Csoport lapunkhoz eljuttatott sajtóközleményéből.

Kiss Ákos a Property Market 2015-ös indulásától kezdve a BudaPart és a vállalat egyéb projektjeinek értékesítési vezetője volt, mindemellett a szakember felelt az arculati, a kiskereskedelmi és a kommunikációs szakterületekért is.

A tulajdonosok a BudaPart és az egyéb nagyívű ingatlanfejlesztési projektek zökkenőmentes működése, a további sikeres projektek realizálása, a Market Csoporton belüli szinergiák hatékony kihasználása, valamint a hosszútávú stratégiai és üzleti céljaik megvalósítása érdekében döntöttek a széleskörű tapasztalatokkal rendelkező új ügyvezetőről

- emelték ki a közleményben.

 

Fotó: Market Csoport - Kiss Ákos, a Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. ügyvezető igazgatója.

 

Legjelentősebb projektjeik közé tartozik a Kopaszi-gátnál épülő új városnegyed is

Az ingatlanfejlesztő vállalat nagyszabású projektjeiről lapunkban is rendszeresen beszámolunk. A Property Market zászlóshajója a Kopaszi-gátnál épülő, nagyléptékű BudaPart városnegyed-fejlesztés, ahol a projekt hatodik fázisában a nyolcemeletes, BudaPart Otthonok ’G’ elnevezésű épületének kivitelezése kezdődött meg az Óbúda Építész Stúdió tervei alapján.

Továbbá a vállalathoz kötődik a Bem József téren álló, egykori Radetzky-laktanya helyén megvalósuló irodafejlesztés, a Bem Center irodaház bérbeadásának menedzsmentje is. Ezen kívül a Property Market a budapesti Dürer Park projektben újgenerációs lakó- és irodaépületek értékesítését végzi, a Balatonnál pedig szállodát fejleszt.
 

Fotó: BudaPart a Lágymányosi-öböllel - Property Market/Palkó György

 

A Market Építő Zrt. 1996-os megalakulása óta Magyarország egyik vezető építőipari cégcsoportjává vált. A magyar tulajdonú építőipari vállalat, az egyik legnagyobb forgalmú és kapacitású, professzionális magasépítő Magyarországon. Évente közel 40 beruházást valósít meg, melyekkel a magasépítés teljes spektrumát lefedi. A cég megfelel a XXI. század elvárásainak, folyamatosan növekvő, stabil és tőkeerős.

Legfontosabb alapértékei a megrendelőt középpontba állító gondolkodás, a határidő, a költségkeret betartása, a költséghatékony és fenntartható tervezés és kivitelezés.

Iparági hírekMarket Építő Zrt.Property Market Kft.Óbuda GroupBudaPartingatlanfejlesztés

Hírlevél

Hirdetés