2024.03.29, Péntek
M3-as metró: Öt és fél éves nagyprojektjét zárta le a Vasúttechnika – videó
Fotó: Nagy Mihály/magyarepitok.hu

M3-as metró: Öt és fél éves nagyprojektjét zárta le a Vasúttechnika – videó

magyarepitok.hu

2023.06.04. 09:57 - Bíró Beáta

Megmutatjuk a SWIETELSKY Vasúttechnika által kivitelezett részeket az M3-as metró nemrég elkészült Nagyvárad tér és Lehel tér állomásokon.

Hirdetés

Az M3-as metró teljes szakaszán végzett öt és fél éves munkálatait zárta le a SWIETELSKY Vasúttechnika Kft. A vasútépítő vállalat a fejlesztés mindhárom – északi, déli és középső – szakaszában részt vett. A vállalat feladatai közé tartozott a vágányépítés, -felújítás, alagúti munkák, biztosítóberendezés felújítása, vasúti távközlési, központi diszpécser rendszerek korszerűsítése.

Az M3-as metró teljes vonala 2023 május 22-dike óta nyílt meg teljes hosszában az utasok előtt, az utolsó két állomás hivatalos átadása után. Videónkban az átadóünnepséget, valamint a Nagyvárad tér és Lehel tér SWIETELSKY Vasúttechnika által kivitelezett részeit mutatjuk be.

 

 

A 2017 novemberében elkezdett munkák során az M3-as metró teljes vonala megújult, többek közt 21 megálló korszerűsödött a SWIETELSKY Építő, a SWIETELSKY Vasúttechnika és a Strabag kivitelezésében.

 

Fotó: Nagy Mihály/magyarepitok.hu

 

M3-as metróSwietelsky Vasúttechnika Kft.Swietelsky Magyarország Kft.metrófejlesztésmetrófelújításBKVNagyvárad térLehel térFőmterv Mérnöki Tervező Zrt.

Hírlevél

Hirdetés