2024.03.19, Kedd
Újabb felújított útszakaszt adtak át Szolnok közelében

Újabb felújított útszakaszt adtak át Szolnok közelében

magyarepitok.hu

2022.08.18. 08:01 - Hegedűs Gergely

A Strabag kivitelezésében több mint félmilliárd forintos fejlesztés valósult meg a megyeszékhelytől északra fekvő régióban.

Hirdetés

Augusztus 17-én a Újszász térségében átadták a 3227-es Újszász-Jászapáti összekötő út felújított szakaszát. A STRABAG Általános Építő Kft. által kivitelezett beruházásban közel 2,4 kilométernyi utat tettek rendbe az 5+700-as és 8+058-as kilométerszelvények között Jászladány közelében. A Magyar Közút Nzrt. Jász-Nagykun-Szolnok megyei beruházása a Magyar Falu Program keretében valósult meg bruttó 531 millió forint hazai forrás felhasználásával.

A térségben számos útfelújítást végeztek az utóbbi időben: júliusban a 3225-ös jelű Szolnok-Besenyszög-Jászkisér összekötő egyik szakaszának átadásakor arról írtunk, hogy a most szóban forgó 3227-eshez hasonlóan szintén Jászkísérbe vezető 3225-ös felújításáról összesen ötször számolt be a lapunk.

A mostani rendezvényen Hubai Imre, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke, Kovács Péter, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Jász-Nagykun-Szolnok megyei igazgatója, Bertalanné Drávucz Katalin, Jászladány polgármestere és Pócs János, a Jászság országgyűlési képviselője is részt vett.

Pócs János beszédében kifejtette, tavaly márciusa óta Jászladány térségében 7,566 kilométernyi útszakasz felújítását végezte el a Magyar Közút Nonprofit Zrt., amelyre közel 1 milliárd 563 millió forint hazai forrást biztosított a Magyar Falu Program.

A kivitelezői részéről Kóródi László, a STRABAG Általános Építő Kft. projektvezetője jelentette készre a projektet, melyet Strahl Péter atya, az Egri Főegyházmegye plébániai kormányzója áldott meg.

ÚtépítésútfelújításStrabagMagyar Közút Nonprofit Zrt.ÚjszászJászapátiJászladány

Hírlevél

Hirdetés