Rangos enteriőr design díjjal tüntették ki étterem kategóriában a Four Seasons Hotel Gresham Palace-ben található KOLLÁZS Brasserie & Bar-t, melyet a Market Építő kivitelezett.
A European Hotel Design Awards (EHDA) a kivételes és újító hotel-építészeti megoldásokat keresi nemzetközi szinten. Azokat az európai építészeket, tervezőket, illetve projekteket jutalmazzák, amelyek egyszerre reprezentálják a magas minőséget, az innovációt és a kreativitást. A díjat minden évben négy fő kategóriában ítélik oda, melyek egyike az enteriőr design. Itt kapta meg 2016-ban az éttermeknek járó elismerést a KOLLÁZS. (A további nyerteseket ide kattintva lehet megnézni.)
A Market Építő Zrt. kivitelezésében az EDG Design belsőépítész csapat által megálmodott, az 1910-es és 20-as évek kávéházi hangulatát idéző, másfél évvel ezelőtt megnyílt KOLLÁZS - Brasserie & Bar négy elkülönülő, exkluzív egységből áll. Ezek között helyet kapott egy látványgrillező és egy prémium koktélokra specializált bár is, de saját sommelier szekcióval és cukrászdával is várják a vendégeket.
Az étterem tudatosan állítja szembe az újat a régivel, az egyszerűt pedig a luxussal: a régi korokba visszarepítő belső teret a KOLLÁZS kortárs művészeti programja egészíti ki. Ennek keretében a LUMAS nemzetközi fotógaléria alkotásait tekinthetik meg a Lánchídra és a Dunára is kiváló panorámát nyújtó étterem vendégei.
A WHB generálkivitelezésben megújult ETO Parkot szeptemberben nagyszabású, ingyenes esemény nyitja majd meg.
Fiatal mérnökként került a Paksi Atomerőműbe Szarvas Krisztián. A kezdetek óta a Paks II. projektért dolgozik, négy éve műszaki igazgatóként. Bár a legnagyobb létszámú szervezetet irányítja, ajtaja minden munkatársa előtt nyitva áll. Kulcsfontosságúnak tartja, hogy sikerüljön megnyerni és megtartani a fiatal generációt az új atomerőmű számára.