2024.06.16, Vasárnap
Művezető (Északkelet-Magyarország) - Colas

Művezető (Északkelet-Magyarország) - Colas

2021.02.18. 12:01

Az Építőipar 5 kontinensének 50 országa bízta már munkáit a COLAS valamelyik leányvállalatára, hiszen 85 év szakmai tapasztalat áll mögöttünk, ami alatt folyamatosan mindannyian fejlődtünk. A több mint 63 000 alkalmazott rengeteg tudást felhalmozott. Világszerte van több mint 100 000 projektünk. Mert világhírű a híd, mély és az útépítésünk, amelyet nagyban támogat egy kiemelkedő ágazat, mely nem más, mint a kőbányászat.

AZ ÖN FELADATA LESZ:

A biztonsági, egészségvédelmi és egyéb szabályok (KIR, MIR, MEBIR) betartása és betartatása (ellenőrzése). Minőségi, munkavédelmi, műszaki előírások betartatása.

A felügyelt munkaszakaszok határidőre és a projektszerződésben meghatározott minőségben történő, a technológiai utasításoknak megfelelő elkészítése és átadása. A kivitelezéshez kapcsolódó jegyzőkönyvek, dokumentációk, jelentések, naplók naprakész vezetése.

A kivitelezés munkafolyamatainak szakmai irányítása és felügyelete.

A munkavédelmi és környezetvédelmi oktatások valós, törvényi és belső szabályzatok szerinti megtartása vagy megtartatása projektenként és munkaterületenként minden ott dolgozó szakemberre és látogatóra vonatkozóan.

A kivitelezéshez szükséges anyagok gazdaságos felhasználása. Leltárfelelőssége van a kivitelezés során hozzá rendelt készletért és anyagokért.

A rendelkezésére bocsátott személyi és tárgyi erőforrás leghatékonyabb kihasználása.

 

HA RENDELKEZIK AZ ALÁBBIAKKAL:

Szakirányú középfokú végzettség

B típusú jogosítvány

MS Office ismerete

Kompetenciák: motiválás, stratégiai gondolkodás, döntésképesség, példamutatás

Építőipari tapasztalat előny

 

Amit mi az átlagtól eltérően nyújtunk:

• Folyamatos szakmai fejlődés, stabil, nagyvállalati háttérrel

• Színvonalas technikai, műszaki feltételek

• Magán egészségbiztosítás

• Cafetérián túlmutató béren kívüli juttatások

 

Amit még fontosnak tartunk:

• Egyéni értékeink olyan csapatot építenek, amelyhez egyszerűen jó tartozni. Ezért kérjük Ön is arra törekedjen, hogy a sablonokat kerülve, megmutassa nekünk mi az Ön egyéni értéke. Ha tudni szeretné, hogy miért jó nálunk dolgozni, látogasson el honlapunkon a karrier menüpontba és nézze meg azt a videót, melyben kollégáink mondják el véleményüket.

 

Hogyan tud jelentkezni:

Kérjük, hogy szakmai önéletrajza mellé egy olyan motivációs levelet küldjön az [email protected] e-mail címre, melyben a következő kérdésekre válaszol:

• Mit vár el a munkáltatójától?

• Mik a hosszú távú tervei?

• Kérjük, jelölje meg bérigényét.

Állásállás