2024.04.19, Péntek
Legjobb európai fejleszetésként díjazták a BudaPart projektjét
Fotó: Dernovics Tamás/magyarepitok.hu

Legjobb európai fejleszetésként díjazták a BudaPart projektjét

magyarepitok.hu

2018.10.26. 10:04 - Hegedűs Gergely

Az 54 hektáron épülő új városnegyedet hat szempont szerint pontozta egy 80 fős, iparági szakértőből álló zsűri.

Hirdetés

Kiosztották az idén 25 éves European Property Awards 2018-2019-es díjait. Az egyik legtekintélyesebb szakmai elismerésnek számító díjnak magyar nyertese is volt. Vegyes funkciós kategóriában ugyanis a Market Építő Zrt. kivitelezésében a fővárosban épülő BudaPart lett Európa legjobb fejlesztése. A díjat csütörtökön Londonban vették át a fejlesztő Property Market Kft. képviselői.

A főváros legnagyobb vegyes funkciójú - irodai és lakáscélú ingatlanokat egyaránt teremtő -ingatlanfejlesztését

  • design,
  • minőség,
  • szolgáltatások,
  • innovációk,
  • eredetiség
  • és fenntarthatóság témában

egyaránt pontozta a mintegy 80 független iparági szakértőből álló zsűri.


A piac reagálása mellett ez is fontos visszajelzés

A beruházásban létrejövő 54 hektáros városnegyedről ebben az interjúban számolt be részletesen Schrancz Mihály, a Property Market fejlesztési igazgatója. A Kopaszi-gát szomszédságában, közvetlenül a Duna-parton épülő beruházás alapkövét 2017. júniusában tették le, az első épületeket pedig 2019-ben vehetik birtokba a tulajdonosok.

„Örülünk, hogy a kedvező vásárlói és bérlői fogadtatás mellett e rangos szakmai díj is bizonyítja, hogy jó úton járunk a BudaPart fejlesztés megvalósításában" - idézte a díjról beszámoló közlemény Árendás Gergelyt, a Property Market ügyvezető igazgatóját. "Végeredményben együttesen akár 30 ezer ember élhet és dolgozhat a Lágymányosi-öböl körüli 12 hektáros közpark hangulatát kiterjesztő BudaParton." A vezető hangsúlyozta, a tervezés során alapvető szempont volt a lenyűgöző környezeti adottságok kihasználása egy közösségi szemléletű, modern és multifunkciós városnegyedben.

Market Építő Zrt.Iparági híreknívódíjakBudaPartProperty Market Kft.

Hírlevél

Hirdetés