2024.04.25, Csütörtök
Közel 30 éves történetének legsikeresebb évét zárta a Steelvent
Fotók: Steelvent Zrt.,East-West Intermodális Logisztikai Zrt.

Közel 30 éves történetének legsikeresebb évét zárta a Steelvent

magyarepitok.hu

2022.01.31. 11:00 - Füzi Nikolett

A cég folyamatos fejlődésének és technológiai előrelépéseinek eredményeképpen a Magyar Termék Nagydíj kitüntetés mellé a 2020. Év Gyára különdíját is megítélték a magyar gyártó építőipari üzemének.

Hirdetés

A miskolci székhelyű Steelvent Zrt. immáron egy 28 éve működő, többgenerációs, magyar családi vállalkozás. Az eredetileg autóipari húzott rúd- és tekercsacél gyártómű egy évtizeddel ezelőtt kiegészült egy új, korszerű, építőipari termékeket gyártó bátonyterenyei üzemmel. A fiatalabb építőipari divízió termékei - táblás és tekercses kerítések, úszó és nyílókapuk, egyedi kerítéselemek, térelválasztók, gabion kerítések és támfalak - ma már Magyarország minden megyéjében megtalálhatóak.

A cég az elmúlt években is töretlenül tevékenykedett annak érdekében, hogy magyar gyártóként továbbra is nemzetközi minőséget tudjon előállítani, mind termék, mind a szolgáltatások minőségét illetően. Ennek eredményeképp, ahogyan arról korábban már beszámoltunk, a cég termékeit már számos elismeréssel is díjazták:

a vállalat innovációs tevékenységének köszönhetően 2011-ben elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat, 2019-ben pedig az IFKA minősített ipar 4.0 ezüst oklevelét is megszerezte.

 

Kép: Steeelvent Zrt. - Steelvent miskolci huzalhorganyzó csarnok és gépsor

Jelentős bővítésekkel válaszoltak a keresletnövekedésre

A folyamatos fejlődés érdekében a Steelvent Zrt. 2020-ban a táblás kerítések gyártásának folyamatát is teljeskörűen automatizálni tudta, stratégiájában pedig a jövőben is ezt a szemléletet és lendületet kívánják fenntartani.

2021-ben a piac állandó változása a céget is új kihívások elé állította, az építőipar megnövekedett keresletére pedig a vállalat is jelentős bővítésekkel lépett elő. A cég lapunkhoz eljuttatott közleményében Czél Balázs, a Steelvent kereskedelmi menedzsere kifejtette mi volt a tavalyi év legjelentősebb sikere:

„A folyamatos kapacitásbővítő és technológiafejlesztési beruházásainknak köszönhetően, mostanra a Steelvent Zrt. a régió vezető rúd - huzal, valamint kerítésrendszerek gyártójává lépett elő.”

 

Kép: Steeelvent Zrt. - Steelvent miskolci huzalhorganyzó csarnok és gépsor


Fő cél továbbra is a megbízhatóság és a minél magasabb minőség

Czél Péter a Steelvent elnök-vezérigazgatója háláját fejezte ki az elért sikerekért, és kiemelte:

„Sikereinket nem egyedül értük el. Köszönetet szeretnék mondani azon partnereinknek, akik 2021-ben is megtiszteltek bizalmukkal. Segítségükkel számos kiemelt projektben bizonyíthattuk, hogy a magas minőségű termékek gyártása mellett, a megbízhatóság és felelősségvállalás is meghatározó tényező működésünkben.”

Czél Balázs a két egyik legnagyobb tavaly megvalósult projekt kapcsán így nyilatkozott:

„Kiemelt köszönettel tartozunk az Autodrom B.M.Park Kft.-nek az egyedülálló, Balatonfőkajáron megvalósuló motorsport teszt és versenypálya biztonsági kerítésrendszerének építése, valamint az EAST-WEST INTERMODÁLIS LOGISZTIKAI ZRT.-nek a Fényeslitkén zajló intermodális logisztikai központ védelmi kerítésének és kapuinak megbízásai miatt.”

Kép: Steelvent Zrt. - Motorsport teszt és versenypálya

 

Kép: EAST-WEST INTERMODÁLIS LOGISZTIKAI ZRT. - Fényeslitke intermodális logisztikai központ

 

Mindemellett számos más partnernek is hasonlóan kiemelt háláját kifejezve tette hozzá Czél Péter, hogy
„Köszönjük a folyamatos bizalmat és együttműködési lehetőséget - immáron évek óta - azon partnereinknek, akikkel közösen építhetjük Magyarországot:

West Hungária Bau Kft., Magyar Építő Zrt., ZÁÉV Építőipari Zrt., Pallér Csarnok Kft., Merkbau Zrt., Strabag Zrt., Elő-Szer Kft., FK-Raszter Zrt., KE-VÍZ 21 Zrt., Szabadics Zrt., FÉSZ Zrt., Futureal Group - Pedrano Homes Kft., Fort-Bau Zrt., Ineton Kft., Keli-Bau Kft.“

 

Kép: Steevent Zrt. - Fényeslitke intermodális logisztikai központ


A Steelvent Zrt. legfőbb mutatói 2021-ben

  • 2020 Év Gyára különdíj átvétele
  • Több mint 100 km gyártott és értékesített táblás kerítés
  • Több mint 220 km gyártott és értékesített vadkerítés
  • Több mint 600 db gyártott és értékesített személy és gépjármű kapu
  • Több mint 700 építőipari projekt országosan

„A 2022-es évben további növekedést prognosztizálunk. Új huzal horganyzó üzemünk beüzemelését követően, számos – eddig külsős vállalkozó által elvégzett – technológiai lépés, mostanra házon belülre került. Ezzel a beruházással költségeink tovább csökkennek, melynek köszönhetően a piaci árversenyben egyedülálló pozíciót szerzünk”

– zárta gondolatait Czél Péter elnök-vezérigazgató.
 

Kép: Steelvent Zrt. - Motorsport teszt és versenypálya

 

Galéria

Iparági hírekSteelvent Zrt.építőipari alapanyagokinnovációtechnológiaüzemfejlesztésEAST-WEST INTERMODÁLIS LOGISZTIKAI ZRT.

Hírlevél

Hirdetés