2024.03.28, Csütörtök
A ZÁÉV építi fel a Pallas Athéné Egyetem campusának első elemét
uni-pae.hu

A ZÁÉV építi fel a Pallas Athéné Egyetem campusának első elemét

MTI

2017.02.24. 12:21 - Antal Zsófia

A Kecskeméten kialakuló új campus-komplexum összesen öt épületből áll majd, a most kihirdetett oktatási épület már jövő augusztusra elkészül.

Hirdetés

A zalaegerszegi ZÁÉV Építőipari Zrt. adta a legjobb ajánlatot a Pallas Athéné Egyetem új campusának oktatási épületére októberben kiírt közbeszerzési eljáráson – adta hírül az építkezést koordináló Kecskeméti Duális Oktatási Zrt. pénteken. A megadott határidőre három pályázó nyújtotta be ajánlatát, közülük a legjobb ár-érték aránnyal a ZÁÉV bírt.

A közlemény szerint az ajánlatokat az oktatási épület kivitelezésére, valamint a hozzá kapcsolódó infrastrukturális beruházások megvalósítására várták. A közbeszerzési eljárás része volt a teljes campus-komplexum kiviteli tervdokumentációjának elkészítése is. Az ütemezés szerint az oktatási épületet várhatóan 2018 augusztusában adják át, így az egyetemi oktatás ősszel már az új épületben indulhat meg. A kivitelezés becsült értéke 11,9 milliárd forint.

Kecskemét „Nyugati-kapu” fejlesztési övezetében 5,5 hektáros területen öt épület: oktatási, igazgatási-adminisztrációs, könyvtár, kollégium és kulturális központ épül fel.

ZÁÉV Építőipari Zrt.AktuálisKecskemétPallas Athéné Egyetem

Hírlevél

Hirdetés