2024.05.02, Csütörtök

Hirdetés

Nem akármilyen évet zárt a keleti régió meghatározó magyar építőipari cége
KeVíz

Nem akármilyen évet zárt a keleti régió meghatározó magyar építőipari cége

magyarepítok.hu

2023.12.21. 12:45 - Hegedűs Gergely

Az ünnepi vacsorán volt mire visszatekinteni a KE-VÍZ munkatársainak, hiszen a mély- és a magasépítésben, valamint az út- és hídépítésben is egyaránt komoly projekteket zártak le sikeresen.

Hirdetés

Nyíregyházán a Korona Hotel díszterme adott otthont a „KE-VÍZ 21” Zrt. évzáró vacsorájának. A lapunkhoz eljuttatott beszámoló szerint a nagyteremben zajló eseményen ifjabb Bencze Antal vezérigazgató-helyettes köszöntötte a cég dolgozóit és a meghívott vendégeket.

A több mint három évtizedes múltra visszatekintő vállalat vezetője beszámolt a most véget érő esztendő legfontosabb eseményeiről és eredményeiről, majd a következő év kilátásairól. Ezt követően a társaság különböző részlegeinek legjobb dolgozói vehették át az elismerésüket.


Szeptemberben két nagy jelentőségű projekt is lezárult

Az évzáró eseményen volt mire visszatekinteni, hiszen a mély- és magasépítésben, valamint az út- és hídépítésben egyaránt meghatározó szerepet betöltő vállalat számos fejlesztést adott át 2023-ban. Februárban számoltunk be Debrecen nagyszabású közlekedésfejlesztési beruházásáról, amelyben a Debreceni Mélyépítő Kft., a „KE-VÍZ 21” Zrt. és a ZEMPLÉNKŐ Kft. a Kishegyesi utat felújította, illetve bővítette. Májusban szintén Debrecenben zárt sikeres projektet a cég: befejeződött a Nyugati kiskörút III. ütemének kivitelezése, a fejlesztésben több mint 10 kilométernyi kerékpárút is épült. Ugyancsak kerékpáros infrastruktúrát építettek az egy hónappal később átadott beruházásban, amikor a Tokaj kör kerékpáros útvonal Tarcal és Tokaj közötti szakaszát átadta a "Ke-Víz 21" Zrt. és a Zemplénkő Kft. konzorciuma.

 

A nyíregyházi autóbusz-flotta új telephelye - fotó: Dernovics Tamás/magyarepitok.hu


Az év egyik legjelentősebb projektje zárult le szeptemberben: ekkor elkészült a szabolcsi vármegye székhely helyi közlekedését kiszolgáló autóbusz-flottájának új telephelye. Egy olyan komplexum épült a „KE-VÍZ 21” Zrt. generálkivitelezésében, amely maradéktalanul kielégíti a mai kor igényeit és a távlati fejlesztéseket is ütemezetten képes kiszolgálni. Szintén szeptemberi zárással valósult meg Nyíregyháza kiemelkedő jelentőségű közlekedési csomópontjának megújítása: a Tiszavasvári út - Derkovits utca kereszteződésben új csomópont jött létre a társaság munkájának köszönhetően.


Egy rangos elismerést is elkönyvelhettek idén

Idén legutolsóként egy történelmi jelentőségű beruházás valósult meg: a nyíregyházi nagykörút immár teljes mértékben négysávossá vált. A „KE-VÍZ 21” Zrt. és a Zemplénkő Kft. kivitelezésében megépült utolsó szakaszt december 12-én adták át.

 

A nyíregyházi nagykörút négysávosodott szakasza az átadó napján - fotó: Dernovics Tamás/magyarepitok.hu


A cég magas szintű szakmai munkája ebben az évben nem csupán a sikerrel teljesített beruházásokban mutatkozott meg, hanem egy rangos elismerésben is: idén februárban a társaság képviselői Nyíregyháza Város Nívódíja kitüntetését vehették át a több évtizedes, kiemelkedő színvonalú tevékenység elismeréseként.

Iparági hírekKe-Víz 21 Zrt.NyíregyházaDebrecenútépítés

Hírlevél

Hirdetés