2024.04.19, Péntek
A vasútépítés úttörője Európában, amely meghódította a kontinenst - galéria
Fotók: Kércz Viktor/magyarepitok.hu

A vasútépítés úttörője Európában, amely meghódította a kontinenst - galéria

magyarepitok.hu

2022.01.31. 10:00 - Bíró Beáta

Több száz, a legmodernebbek közé tartozó vasúti nagygép javítását, karbantartását végzi a Swietelsky Vasúttechnika Kft. anyavállalata, a Swietelsky AG Bahnbau Ausztriában. Stábunk bepillanthatott a fischamendi telephely működésébe, melyről most először mutatunk be fotógalériát. 

Hirdetés

Cikkeinkben, videóinkban folyamatosan beszámolunk a Swietelsky Vasúttechnika Kft. aktuális vasútépítési és metrófelújítási munkáiról. Nemrég a cég celldömölki telephelyéről, valamint egy nagy németországi projektben, a Stuttgart 21-ben való részvételéről is információkat adtunk

 

Fotó: Kércz Viktor/magyarepitok.hu

 

Stábunk januárban a Vasúttechnika osztrák anyavállalatánál, a Swietelsky AG Bahnbau-nál forgatott Fischamendben. Most bemutatjuk a részvénytársaság telephelyén készített fotógalériát, hamarosan pedig cikksorozattal jelentkezünk.

 

 

Elsőként beszámolunk a vállalatról, annak európai térhódításáról, sikereiről. A magyarországi leányvállalattal való példaértékű együttműködésről Christian Hilddel, a Swietelsky Vasúttechnika osztrák ügyvezetőjével beszélgettünk. Az említett cikksorozat részeként külön beszámolóval készülünk, amelyben bemutatjuk majd az óriási, 24 hektárnyi területen fekvő telephely működését, ahol öt csarnokban zajlik a legmodernebb vasúti nehézgéppark javítása, karbantartása.

Galéria

VasútfejlesztésSwietelsky Vasúttechnika Kft.Swietelsky AG Bahnbauvasútfejlesztésvasútépítés

Hírlevél

Hirdetés