2024.05.03, Péntek

Hirdetés

Az Év fejlesztője díjat ért a Wingnek a Telekom székház
fotó: Dernovics Tamás / magyarepitok.hu

Az Év fejlesztője díjat ért a Wingnek a Telekom székház

magyarepitok.hu

2018.12.13. 16:47 - Antal Zsófia

A hazai ingatlanfejlesztő az idén tizedik alkalommal megrendezett CIJ Awards Hungary gálán kapott elismerést.

Hirdetés

Az „Év fejlesztője” (Best Overall Developer of The Year) elismerésben részesült Magyarország piacvezető ingatlanfejlesztő vállalata, a WING Zrt. - áll a vállalat közleményében. A december 12-én zajlott Construction & Investment Journal (CIJ) Awards Hungary díjátadó ünnepségen a vállalat sikeres ingatlanpiaci szerepvállalását, egyben kiemelkedő fejlesztéseit ismerték el.

A Winghez 2018-ban olyan nagyszabású irodaberuházások köthetőek, mint az új Telekom székház, vagy az Ericsson székház, illetve szállodafejlesztés terén az ibis styles Budapest Airport Hotel. Szintén kiemelhető a közelmúltban a Wizz Air számára létesített egyedülálló felszereltségű repülési oktatóközpont, illetve a folyamatban lévő beruházásai közül a Kassák Residence lakópark – mellyel a vállalat a lakóingatlan piacra is belépett - továbbá az újgenerációs Evosoft székház és a Liberty Irodaház.

A Marriott Hotelben idén tizedik alkalommal megrendezett eseményen az ingatlanszakma valamennyi rangos képviselője jelen volt. A CIJ által életre hívott elismerés a régiós kereskedelmi ingatlanpiac egyik legrégibb szakmai elismerése.

Noah Steinberg átveszi a díjat

A WING-nek évről-évre sikerül bizonyítani elhivatottságát a hazai ingatlanpiac iránt. Az idei évben is nagyszabású fejlesztéseket hajtottunk végre a piac különböző szegmenseiben. Az átvett díj visszaigazolja, hogy munkánk révén valódi értéket teremtünk, egyúttal jelzi a magyar ingatlanpiacon betöltött meghatározó szerepünket” – emelte ki Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Wing Zrt.Iparági hírekingatlanfejlesztésnívódíjak

Hírlevél

Hirdetés