2024.04.16, Kedd
Ezen a szakaszon hamarosan befejezik az M3-as metró vágányépítését - FOTÓK 
Fotók: Nagy Mihály/magyarepitok.hu

Ezen a szakaszon hamarosan befejezik az M3-as metró vágányépítését - FOTÓK 

magyarepitok.hu

2021.12.09. 10:00 - Bíró Beáta

Képekben mutatjuk meg az utolsó simításokat, a Swietelsky Vasúttechnika szakemberei még ebben a hónapban befejezik a munkát a metróalagútban a Deák Ferenc tér - Nagyvárad tér között.

Hirdetés

Érződik az év végi hajrá az M3-as metró felújításában is: az alagútban a Swietelsky Vasúttechnika Kft. hamarosan befejezi a jobboldali vágány átépítését.

 

Fotók: Nagy Mihály/magyarepitok.hu 
A fotóra kattintva galéria nyílik

Elkészültek az AT (aluminotermikus) hegesztések és a szigetelt sínkötések is, sőt, már a 3. sín finombeállításán és hegesztésén, továbbá a sínekre csatlakozó kábelek felszerelésén dolgoznak a szakemberek.    

 

 

Amint megvan az új jobboldali vágány és a hozzá tartozó 3. sín (a 4 km-es szakaszból már csak néhány száz méternyi hiányzik a Nagyvárad tér és a Deák Ferenc tér között), befejezik az alagút takarítását, elvégzik a szükséges ellenőrző méréseket, hogy az átépült szakaszt alkalmassá lehessen nyilvánítani a metrószerelvények közlekedésére. 

 

 

Az ünnepeket követően belekezdenek a Nagyvárad tér és a Deák Ferenc tér között még hátralévő utolsó, mintegy 1 km hosszú szakasz átépítésébe, a bal vágányon. 

Galéria

M3-as metróSwietelsky Vasúttechnika Kft.M3-as metrómetrófelújításBKV

Hírlevél

Hirdetés