2024.04.26, Péntek

Hirdetés

Egyedülálló falazóelem - Mit takar az Yntelligens építkezés?
xella

Egyedülálló falazóelem - Mit takar az Yntelligens építkezés?

xella

2019.04.08. 11:20 - Gyöngyösi Klaudia

A Xella Magyarország Kft.-nél a környezettudatosság már alapvető feltétel az új társas- és családi házak építésénél.

Hirdetés

A cég számára az ökológia fogalma egyet jelent a felelősséggel. Az Ytong pórusbeton, a Silka mészhomoktégla és a Multipor ásványi hőszigetelő lapok alapösszetevői homok, mész és víz, melyek 100%‑ig természetes alkotóelemek, ezért szinte kiapadhatatlanul a rendkelezésre állnak. Ráadásul ezek a falazóelemek teljes életciklusuk során sem jelentenek veszélyt az ökológiai egyensúlyra.

A vállalat kiemelt figyelmet fordít természeti forrásaink gazdaságos felhasználására

Ytong falazóelem esetén 1 köbméter kitermelt ásványi alapanyagból 4‑5 köbméter késztermék nyerhető. Emellett felhasználásánál nem szabadulnak fel mérgező és gáznemű anyagok, a termék pedig teljes mértékben újrahasznosítható. Mára alapvető feltétel, hogy környezettudatosan cselekedjünk, és ez vonatkozik az új társas házak, okos családi házak építésére is.

A „fehér tégla” egyedülálló falazóelem a piacon mivel:

  • természeténél fogva kiváló hőszigetelő, így nem igényel kiegészítő hőszigetelést sem,
  • optimális nyomószilárdságú,
  • nem éghető falazó anyag,
  • és mindezek mellett egyedüliként rendelkezik „Környezetbarát Védjegy” tanúsítással.

Gyorsabb és költséghatékonyabb az építés Ytong téglával

Az Ytong termékek használatával egyrétegű energiahatékony, környezetbarát falazatok építhetők, ezáltal a kiegészítő hőszigetelések idő- és költségvonzata megtakarítható.

Az Ytong Lambda 37,5 cm termék használatával a követelményekhez képest is magasabb hőszigetelő képességű falak húzhatók fel. Eközben pedig nem generálódnak páratechnikai problémák sem.

Az Ytong Lambda 50 cm széles elemeivel már passzívházak hőszigetelő falazataihoz hasonlók építhetők egyetlen munkafolyamattal. Így, az innovatív termék alkalmazása hosszútávon fenntartható és értékálló befektetést biztosít.

Kirakatépítőipari cégeklakásépítésinnovációXella Magyarország Kft.

Hírlevél

Hirdetés