2018.07.19, Csütörtök

Gazdaság

Városnyi terület fedhető be az idén eladott Terrán cserepekkel

2015.10.29

A 95 évvel ezelőtt alapított magyar családi vállalkozás, a Terrán cégcsoport – öt leányvállalatból álló, és Európa 12 országába szállító – jelentős nemzetközi vállalattá fejlődött, megbízhatóságukat fémjelzi, hogy a hazai beton tetőcserépgyártó cégek közül 2015-től elsőként emelték termékeik garanciális idejét 50 évre, amit a külpiacokon is érvényesíthetnek a vásárlók.

A Nyerges-Simicska kettős nem is tudott róla, hogy a KÖZGÉP újra pályázhat

2015.09.25

Meg nem erősített információnk alapján a Nyerges-Simicska kettősnek nem volt tudomása arról, hogy a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság felfüggesztette a Közgép Zrt közbeszerzésektől történő eltiltásról szóló Közbeszerzési Döntőbizottság által hozott határozatot. Talán a madeirai fények vakították el a dúsgazdag párost, hiszen amire tudomást szereztek a felfüggesztésről, addigra a Közbeszerzési Döntőbizottság megtámadta a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság eltiltást felfüggesztő végzését. Rigó Csaba Balázs KH-alelnök közleménye:

Lökhárítógyár épül Kecskeméten

2015.08.24

Négyszáz-ötszáz főt foglalkoztató lökhárítógyárat épít az indiai Samvardhana Motherson Group autóipari beszállító Kecskeméten.

Knáb János – Örülnék, ha a Merkbau Csoport is egyszer lehetne százéves

2015.08.22

A Merkbau Csoport az elmúlt 5 évben hihetetlen nagy növekedést tudhat magáénak.