2024.07.20, Szombat

Régebbi számok

Az építőiparba is megérkezett a Mesterséges Intelligencia!

2024.01.18

Aki gyorsan reagál az új helyzet adta kihívásokra, hatalmas versenyelőnyre tehet szert.

Beruházók, most érdemes a gázra lépni!

2023.10.19

Sosem lesz ennyire hatékony, rugalmas és nem utolsó sorban olcsó az építőipar, mint amikor nincs feladat a piacon!

Kizöldülünk 2050-re?

2023.04.14

A háborúval terhelt időszak egy lehetőséget is teremt arra, hogy jelentősen növeljük az iparág fenntarthatóságát.

Felkészül a nemzeti építészet!

2022.10.19

Őszi magazinunkban lehetőségként tekintünk az előttünk álló évre: az új beruházási törvénnyel januártól egy új világ kezdődik az ágazat számára Magyarországon.

A régi recept lesz a nyerő az építőiparban

2022.04.15

A Magyar Építők történetének huszadik magazinjában az ország legnagyobb építési projektjei mellett a szokásos helyzetértékelés is helyet kapott.

Az eszköz, amely forradalmasíthatja az ágazatot

2021.10.25

Minden okunk megvan arra, hogy egy olyan eszközt állítsunk őszi magazinunk fókuszába, amelyről túlzás nélkül állíthatjuk, hogy képes forradalmasítani az ágazatot.

Újuló remények a magyar építőiparban

2021.04.15

A technológiai fejlődés a pályaválasztás előtt álló fiatalokban is felkeltette az érdeklődést az ágazat iránt - ezzel a jó hírrel adja meg az alaphangot a Magyar Építők tavaszi magazinja.

A jövő a tét!

2020.10.16

A napokban megjelent őszi magazinunkban azt üzenjük a nagy cégeknek: megéri befektetni a jövőbe, és megéri javítani az ágazat hírnevét.

Az építőipar felveszi a kesztyűt!

2020.04.23

Minden ágazatot alapvetően két vírus fertőz 2020 tavaszán, mi úgy látjuk, hogy a hazai építőipar mindkettőre jó választ ad. A rendkívüli helyzetben rendkívüli terjedelemmel jelent meg a Magyar Építők tavaszi magazinja.

Megépült a magyar építőipar

2019.10.16

A rekordszámok mögött jelentős szerkezeti és kommunikációs fejlődés tapasztalható, lehetővé téve az ágazat munkabékéjét - többek közt ezzel is foglalkozunk a legújabb magazinunkban.

Teljes áttörés az építőiparban

2019.04.15

A makrogazdasági mutatók javulása egy másik örömteli folyamattal jár együtt: az építőipar jó hírei is kezdenek hírré válni a magyar médiában!

Mi lehet a magyar építőipar csodafegyvere?

2018.10.17

Ugyanaz, ami az ágazat piacvezető lapjává fejlődött Magyar Építőknek! Ennek az eszköznek eredtünk a nyomába az őszi magazinunkban.

Ez a szer, amit nem szabad kihagyni!

2018.04.19

Médiapartnerként testközelből tapasztalhattuk meg, hogy mennyi pozitív folyamatot tud beindítani a megfelelő kommunikáció az építőiparban. Többek közt ezeket is bemutatjuk a tavaszi magazinunkban!

Átfogó kép a hazai hídépítésről - megjelent a Magyar Építők újabb magazinja

2017.10.18

Miért rokonszakma az útépítés és a borászat? Hogyan váltja ki pár száz cseréppel a napelemeket egy magyar fejlesztés? Miért adták át síri csendben történelmünk egyik legnagyobb építőipari beruházását? Többek közt ezekre a kérdésekre is választ ad a Magyar Építők legújabb magazinja, mely ezúttal a hazai hídépítésekre fókuszál.

Az építőiparba is megérkezett a Mesterséges Intelligencia!

2024.01.18

Aki gyorsan reagál az új helyzet adta kihívásokra, hatalmas versenyelőnyre tehet szert.

Új esélyt kap az építőipar

2023.07.24

Az új szabályozás összecseng azzal a követendő nyugat-európai mintával, amelynek során egy kevésbé magas, de a kapacitásokhoz igazított, és évről évre egyenletes volumenben ütemezi be az állam a nagyértékű építési beruházásait.

Irány a Contech!

2023.01.25

A pénzügyi szektorban sikeres FinTech elemeit az építőiparba átkonvertáló ConTech, illetve az ingatlanfejlesztést új dimenzióba helyező PropTech ma még elképzelhetetlen változásokat hoz az iparágba, míg a fenntarthatóság az egyetlen járható út a jövő sikeres vállalatai számára­.

Kötött pályán!

2022.07.14

A legújabb magazinunk címe csak részben jelzi azt, hogy egy új rovatot hívtunk életre...

Az építőipar is előremegy

2022.01.21

Az ágazatban van munka és ki is fizetik, ennek pedig megvolt a gyümölcse a Magyar Építők magazin 2022-es első számában összefoglalt elmúlt három hónapban is. Nagyszabású, célba ért projektek dominálják magazinunkat, melyet ezúttal egy történelmi visszatekintés zár az elmúlt három évtized magyarországi úthálózat-fejlesztésének kulisszatitkairól.

Történelmi időket élünk az építőiparban

2021.07.15

A rendszerváltás óta nem tapasztaltunk olyan szintű beavatkozást az ágazat piaci folyamataiba, mint, amire most a magyar kormány elszánta magát.

Ezt adta a politikai stabilitás az építőiparnak

2021.01.14

Minden fronton az építőipar újbóli begyorsulását észleljük, így idei első magazinunkban egy pörgős évre igyekszünk ráhangolni az ágazatot.

Építőipar: Hullámvasút üzemmódra felkészülni!

2020.07.10

Nyári magazinunkban megvizsgáljuk, milyen válaszokat tud adni az ágazat a megrendelések átmeneti visszaesésére, de természetesen a legizgalmasabb projekteket is bemutatjuk.

Boldog Új Évtizedet Kívánunk, Építőipar!

2020.01.29

Adott a kérdés a hazai építőiparnak az előttük álló évtizedben: az egyre feszesebb körülmények között hogyan lesz képes átlépni naponta a saját árnyékát?

Miért drága a magyar építőipar?

2019.07.15

A nagy projekteket döntően befolyásoló jelenségről kérdeztük meg az ágazat főszereplőit a nyári magazinunkban.

65 százalékos ugrás az építőiparban - ki bírja ezt a tempót?

2019.01.23

A téli magazinunkban utánajártunk, mely vállalatok tudják a leginkább meglovagolni az ágazat elképesztő felpörgését.

Utat az új generációnak az építőiparban!

2018.07.19

A Magyar Építők legújabb magazinjában a legnagyobb hazai cégeket kérdeztük meg az egyre több vállalatnál aktuálissá váló generációváltásról.

Talpra, magyar építőipar!

2018.01.06

Miért és hogyan nőhet a többszörösére a hazai építőipar az elkövetkező évtizedekben? Miért jobb, ha fenyegetés helyett lehetőségként tekintünk a digitalizációra, ha már úgyis elkerülhetetlen? Többek közt ezekre a kérdésekre adunk választ a Magyar Építők legújabb magazinjában.

Jó hírek a hazai építőiparból – immár nyomtatott formában is!

2017.01.17

Elindult a Magyar Építők magazin, az első szám már kapható az újságárusoknál.