2024.03.19, Kedd
Érdekes adatok az M3-as metró három felújított állomásáról
Semmelweis Klinikák látványterv (m3felujitas.hu)

Érdekes adatok az M3-as metró három felújított állomásáról

magyarepitok.hu

2022.05.14. 09:00 - Bíró Beáta

A Semmelweis Klinikák, a Corvin-negyed és a Kálvin tér metróállomásokon beépített új ferdepályás felvonókról és a felújításhoz szükséges anyagok szállításáról készítettünk videot.

Hirdetés

Folyamatosan, részletesen beszámolunk az M3-as metró felújításának menetéről. Nem csak cikkekben, hanem adatvizualizációs sorozatunkban is. Most egy újabb videoban összeszedtük, hogy a szombattól megnyíló három állomás – Kálvin tér, Corvin-negyed és Semmelweis Klinikák – felújításához mennyi anyagot szállítottak ki és be a munkaterületekre. További érdekességek tudhatók meg az utasok előtt is megnyíló ferdepályás felvonókról is, az információkat az állomásokat kivitelező Swietelsky Építő Kft.-től kaptuk.

 

 

A SWIETELSKY Építő Kft. nem csak a középső szakasz kilenc megállóján dolgozik, hanem a rekonstrukcióhoz kapcsolódó felszíni, forgalomtechnikai munkákat is végzi. Erről ebben a videoban közöltünk adatokat. Korábban pedig azt is bemutattuk, hogy hogyan lélegzik az M3-as metró rendszere.

 

Szombattól újra a Kálvin térig jár az M3-as metró, miután befejeződött a Semmelweis Klinikák, a Corvin-negyed és a Kálvin tér metróállomások felújítása. A rekonstrukció pedig újabb szakaszába lép, amelyről a továbbiakban is rendszeresen beszámolunk.

M3-as metróSwietelsky Magyarország Kft.BKVmetrófelújításmetrófejlesztésferdepályás felvonó

Hírlevél

Hirdetés